Rețeta săptămânii : New York Steak
Pentru că dorim să cunoști mai bine preparatele noastre, vrem să îți prezentăm
săptămânal rețeta unuia dintre ele. Săptămâna aceasta ne oprim asupra unui preparat cu
renume în Statele Unite ale Americii, mai exact, New York Steak.
Carnea de vită este una dintre cele mai pretențioase cărnuri, este foarte important
modul în care este gătită și, în același timp, de către cine este preparată. Un alt aspect de care
trebuie să ținem cont este și tipul de carne pe care decidem să îl folosim. Noi îți propunem un
steak fraged de vită din Black Angus, asezonat cu piper proaspăt măcinat și sare pe ambele
părți, gătit cu atenție la grill.
Pentru ca gustul să fie autentic și inconfundabil este nevoie să alegem cu atenție
garnitura, care să scoată în evidență aroma delicioasă a cărnii. O combinație de fasole verde
și galbenă, cartofi violeți și sparanghel sunt alegerea noastră, toate gusturile fiind completate
de aroma plăcută a usturoiului.
Suntem siguri că New York Steak este un preparat care te va cuceri de la prima
înghițitură!